Információ a szerzői jogokról

Információ a szerzői jogokról

Minden jog fenntartva. Szövegek,részletek, grafika és animációk szerzői joggal védettek. Azok felhasználása az EcoWater Systems Poland Sp. z o.o. engedélyével lehetséges.

Ha nincs másként meghatározva, az ecowater.hu oldalán található minden kereskedelmi jelölés védett.

Az ecowater.hu oldal kellő gondossággal készült. Azonban az EcoWater Systems Poland Sp. z o.o. nem garantálja, hogy az oldalak nem tartalmaznak hibákat, amik emberi hibák vagy egyéb tényezők eredményeként keletkezhettek. E miatt az EcoWater Systems Poland Sp. z o.o.nem vállal semmilyen felelősséget ezen oldalak tartalmának felhasználásért, különösen azokért a tartalmakért a melyek a közvetett vagy közvetlen módon bármilyen veszteséget azok felhasználása eredményeként. Az oldalak tartalma nem döntő információ a hatályban lévő jogi vagy tényállási helyzetekben. Az oldalak tartalma kizárólag a Szerzők véleményét tükrözik és nem az EcoWater Systems Poland Sp. z o .o. hivatalos álláspontját, különösen nem, bármilyen jogi vagy tényállási helyzetben. A szerzők fenntartják a szövegek valamint az oldalon kifejtett nézeteik megváltoztatásának jogát.

Az EcoWater Systems Polandfenntarja a jogot az ecowater.hu oldalakon levő tartalom bármikori megváltoztatására előzetes tájékoztatás nélkül.

Az ecowater.hu oldal tartalmaz linkeket más www oldalakhoz azzal, hogy az EcoWater Systems Poland nem vállal semmilyen felelősséget az ott közzétett információkért és tartalomért.

A weboldal cookie-kat használ. További információ az Adatvédelmi Irányelvekben.